Източна индустриална зона 6300 Хасково
mail@nedeveood.com

Дистрибуция и продажби

Собствени марки, Внос

Недев ЕООД е производител, вносител и ексклузивен представител за България на чужди фирми производители на материали и аксесоари за здрав и качествен покрив, цветни, технически и графити спрейове, електрически ключове и контакти, стоки за дома, градината, автомобила и други, което позволява на компанията да оферира продуктите си на изключително конкурентни цени.
Нашият Онлайн Магазин

За Нас

Ние сме Недев ЕООД и работим с настроение, за да ви доставим удоволствие! Ежедневно полагаме усилия за качествено и коректно обслужване. Стараем се да заслужим доверието и запазим уважението, както към дългогодишните си клиенти, така и към бъдещите!
Ценим вашето време!
Стремим се към бързи доставки, в рамките до 24 часа, за артикули налични на склад. Задачата ни е да ви помогнем при избора, за да достигнем до най-подходящото за вас решение. Вникваме в нужите на клиента индивидуално, според ситуацията и потребностите. Грижим се да получите най-добрите оферти и проверяваме качеството на нашите стоки, като работим само с надеждни доставчици, така че да получите само най-доброто на пазара. При нужда от голямо количество продукти или желание от постоянни доставки, наша грижа е да изготвим индивидуална оферта , спрямо вашите потребности.

Повечето от предлаганите артикули в онлайн магазина можете да намерите в нашият обект Недев Маркет, гр. Хасково, Източна индустриална зона.

Компанията

30 години Недев ЕООД е един от лидерите на национално ниво. Дистрибутор е на едро и дребно на над 12 000 артикула , които доставя със собствен транспорт на национални вериги, строителни хипермаркети, строителни складове, търговци на едро, малки и големи магазини и железарии. Екипът се старае да предоставя богат асортимент, бързина на доставка и високо качество на обслужване на всеки клиент.

Производство

Недев ЕООД гарантира възможно най-високо качество. Всички продукти се изработват по нови технологии и отговарят на най-съвременните пазарни тенденции.

Търговия

В продължение на 30 години компанията не спира да разширява клиентската си база, която включва хиляди клиенти на едро, сред които национални вериги, строителни хипермаркети, строителни складове, търговци на едро, малки и големи магазини и железарии. Екипът се старае да предоставя богат асортимент, бързина на доставка и
високо качество на обслужване на всеки клиент.

Онлайн Магазин

Фирма Недев ЕООД разполага с нов и модерен онлайн магазин за клиенти от цялата страна www.nedevbg.com. От магазина могат да пазаруват и клиенти на едро с допълнителни отстъпки.